dimecres, 3 de gener del 2018

Novetats pel nou trimestre

Des de l'AMPA treballem per aportar als alumnes del centre, els nostres fills/es, tot allò que els pot enriquir i ajudar a millorar el seu rendiment escolar.

Ens plau informar-vos d'algunes novetats que començaran a funcionar a partir del dia 8 de gener.


  • l'AMPA possa a disposició del centre un segon auxiliar de conversa d'anglés de manera que es pugui augmentar la freqüencia de les sessions que porten a terme.
  • S'ha arribat a un acord amb l'Ajuntament per habilitar un espai de menjador al Casal de Joves de la Velcro, per aquells alumnes que ho necessitin.  L'AMPA ha dotat l'espai amb un microones on els alumnes podran escalfar el dinar.
  • Com el curs passat, l'AMPA col.labora en els costos del test psicotècnic que està previst realitzar als alumnes de 1r d'ESO. Aquest curs es preveu, també, realitzar un test d'orientació als alumnes de 4t d'ESO que comptarà també amb la col.laboració de l'AMPA.
  • Per iniciativa d'unes alumnes, ha començat una nova activitat extraescolar els dilluns a la tarda. Voleibol. L'AMPA els dona suport amb la compra de material, assegurança esportiva, entrenador/a...


1 comentari:

  1. Encara que un 90% (per dir-ho suaument) dels pares s'abstinguin de participar, l'AMPA és un element important dins dels centres educatius i, com es pot comprovar, és ben viu.
    Costa ben poc de col·laborar, només una mica menys de mandra.

    ResponElimina