dilluns, 8 de gener del 2018

Servei de menjador al Casal de Joves (edifici Velcro)

S'ha iniciat un nou servei adreçat als alumnes de l'Institut d'Argentona.
Aprofitant la instal·lació municipal de la Velcro, on actualment es realitza l'activitat dels Mentors, hem instal·lat un FORN MICROONES per poder escalfar el menjar que els alumnes portin.
Aquest simple fet, permetrà a tots els alumnes que ho vulguin, just sortint de l'Institut, anar a dinar a la Velcro amb allò que portin a la carmanyola des de casa.



L'horari del servei serà:

Dilluns a Dijous obert de 14:30 fins a les 16:00h moment en el qual comença l'activitat dels Mentors.

Divendres obert de 14:30 fins a les 15:00h moment en el qual comença l'activitat dels Mentors. Si hi ha algú que no ha acabat se li buscarà un espai diferent fins que acabi de dinar.

Per a utilitzar el microones caldrà mantenir-lo net i en condicions. Per a qualsevol dubte amb el funcionament heu de preguntar al conserge de la Velcro, en Jordi, i ell us ho explicarà.

Tot plegat té l'objectiu de millorar la conciliació familiar a aquelles famílies que tenen fills a l'institut, i que alhora tenen dificultats horàries i/o de mobilitat per anar a dinar a casa.

Amb aquest servei en marxa podrem millorar els següents aspectes:
  • En l'actualitat, els horaris dels autobusos en sortir de l'Institut, en alguns casos retarden molt els temps de dinar. Disposar d'un lloc per dinar, ens permetrà aprofitar el temps fins a l'hora de sortida de l'autobús que ens interessi, dotant als joves de més llibertat de moviments i a les famílies de menys mals de cap, per quadrar els desplaçaments.
  • Disposar d'un lloc on fer treballs en grup, donat que a la biblioteca cal mantenir un silenci respectuós.
  • Enllaçar la sortida de l'escola amb el dinar i el programa de Mentors de l'AMPA.

Ha sigut una iniciativa sorgida de L'AMPA amb el recolzament de l'Ajuntament.
El microones l'ha finançat l'AMPA, i l'Ajuntament d'Argentona ha col·laborat posant el local i modificant els horaris d'obertura de l'espai.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada